Van Rhee terug op oude vertrouwde plekje

Begin december meldde Tonio van Rhee al zijn contract als hoofdtrainer van Kwiek niet te verlengen. De Raaltenaar gaf aan meer vrije tijd met zijn gezin te willen hebben. Wat hij binnen de handbalwereld wel zou gaan doen, bleef lange tijd onduidelijk. Tot nu.

Van Rhee gaat opnieuw de keepers van de Carmel Handbalschool Salland trainen, zo werd vandaag bekend. Dit deed hij tot drie jaar geleden al geruime tijd en hij keert dus terug naar vertrouwde grond. De CHS is blij met zijn terugkomst: “Tonio was vanaf het begin van de oprichting betrokken bij de CHS. Hij staat bekend als een fanatieke, kundige en ambitieuze keeperstrainer.”

In februari vorig jaar begon Van Rhee, toen nog keeperstrainer bij Kwiek, als hoofdtrainer in Raalte. Hij vulde het gat dat toenmalig trainer Jan Majoor achterliet na diens plotselinge vertrek. Samen met Henk Woudstra nam Van Rhee de trainingen en het coachen op zich. Komend seizoen neemt Lars Hoogeveen hun stokje over.

Van Rhee werd met Kwiek glansrijk kampioen van de eerste divisie. Komend seizoen spelen de Raaltenaren daardoor op het hoogste niveau van Nederland.

Lees ook: Selectie van Kwiek wordt steeds Drentser
Lees ook: Hoofdtrainer Van Rhee vertrekt bij Kwiek
Lees ook: Majoors vertrek zorgt voor veel onrust

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina