Hoofdtrainer Van Rhee vertrekt bij Kwiek

Tonio van Rhee stopt aan het einde van het lopende seizoen als trainer en coach van Kwiek. Dit maakte hij deze week bekend aan het bestuur en de speelsters van de Raalter eerstedivisionist.

De Raaltenaar hoopt na zijn aftreden meer van zijn vrije tijd samen met zijn gezin te kunnen genieten. “We betreuren zijn besluit, maar zullen dit respecteren,” zegt Kwiek-voorzitter Michel Rabelink. Van Rhee is al vele jaren als trainer verbonden aan Kwiek en trainde er diverse teams en keepers. Rabelink: “Tonio heeft een grote staat van dienst binnen onze vereniging en we zijn hem zeker veel dank verschuldigd. Als bestuur gaan we natuurlijk zeer spoedig in overleg met alle betrokkenen over hoe en met wie we de positie van trainer/coach gaan invullen. Gezien de positieve dynamiek binnen Kwiek en de huidige prestaties van dames 1 verwachten we hier weer een toekomstgerichte oplossing voor te vinden.”

In februari van dit jaar stapte Van Rhee als hoofdcoach in bij Kwiek na het vroegtijdige vertrek van Jan Majoor. Van Rhee wist het team bijeen te houden wat tot uitstekende sportprestaties leidde. Kwiek is nog steeds ongeslagen in de eerste divisie en heeft halverwege de competitie al een voorsprong van zeven punten op de naaste achtervolgers. De stap naar de eredivisie lijkt de club bijna niet meer mis te kunnen lopen. “Ik ga er de komende maanden alles aan doen om met het complete team die promotie te bewerkstelligen,” laat Van Rhee weten.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina