Uitwedstrijden voor Kwiek 1 en 2 bij competitiestart

De handbalsters van Kwiek beginnen hun terugkeer in de eredivisie op zaterdag 12 september met een uitwedstrijd tegen Quintus uit Kwintsheul. Kwiek 2, dat door de herindeling van de competities eveneens promoveerde, start in de eerste divisie ook met een uitduel: VELO is de eerste tegenstander.

Quintus – Kwiek

In maart dit jaar stonden Kwiek en Quintus al tegenover elkaar in de kwartfinale van het bekertoernooi. De Raalter ploeg moest toen met 30-27 de overwinning aan Quintus laten. De Kwintsheulsen eindigden afgelopen seizoen op de vierde plaats in de eredivisie. Kwiek werd onder leiding van Tonio van Rhee glansrijk kampioen in de eerste divisie en gaat met de nieuwe trainer Lars Hoogeveen de strijd op het hoogste niveau aan.

Lees ook: Hoogeveen volgt Van Rhee op als hoofdtrainer Kwiek

VELO – Kwiek 2

VELO uit Wateringen is de eerste tegenstander van Kwiek 2 in de eerste divisie. Kwiek 2, dat getraind wordt door Edward Wolf, diende afgelopen seizoen bij het NHV een verzoek in tot promotie en dat werd tot grote vreugde van de ploeg ingewilligd. Op het moment dat de competitie stopte, stond Kwiek 2 op de tweede plek achter VZV 2. VELO eindigde in de eerste divisie op plek elf.

Komend seizoen bestaat de eerste divisie uit zestien ploegen. De eredivisie telt er twaalf.

Zaterdag 12 september 2020
19.00 uur: VELO – Kwiek 2
20.15 uur: Quintus – Kwiek

Foto: Meike Damhuis in actie voor Kwiek 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina