Trainer André Biemans stapt over van Haarle naar Zwolle

André Biemans is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de dames van Zwolle. De Wierdenaar volgt in Zwolle Lambert Bouwman op, die op zijn beurt halverwege dit seizoen Nico Einhaus verving. Einhaus besloot vanwege privéredenen voortijdig te stoppen bij de hoofdklasser.

Biemans is nu nog trainer van eersteklasser Haarle, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen. Vanwege het beperkt aantal speelsters in Haarle – zo heeft de club dit seizoen slechts één damesteam in de competitie – gaf hij te kennen uit te kijken naar een nieuwe club. Die heeft hij nu gevonden in Zwolle.

In Zwolle gaat Biemans zowel het eerste als het tweede damesteam trainen en coachen. Zwolle 1 staat op dit moment op de achtste plek in de hoofdklasse A. De eerstvolgende wedstrijd laat vooralsnog even op zich wachten: zondag 6 maart komen de Cirkeltijgers in Zwolle op bezoek. Het tweede team van Zwolle komt uit in de tweede klasse en staat eveneens op de achtste plek. Ook zij spelen 6 maart hun eerstvolgende wedstrijd. Klarenbeek is dan de tegenstander

Lees ook: Haarle en trainer André Biemans nemen afscheid van elkaar

Foto: Zwolle (blauw) eerder dit seizoen in actie tegen Dalfsen | fotograaf Kristian Giesen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina