Broekland trekt per direct een damesteam terug uit de competitie

Broekland vervolgt het seizoen per direct met één damesteam minder. Door een tekort aan fitte speelsters heeft de club besloten om niet langer met drie, maar met twee seniorenteams competitie te spelen.

Afgelopen weekend viel in de uitwedstrijd tegen Westlandia 2 selectiespeelster Daphne Neulen met een knieblessure uit. Zij is de zoveelste Broekland-speelster die vanwege een blessure niet kan spelen. Op dit moment zijn er bij zowel dames 1 als dames 2 van Broekland daardoor slechts acht speelsters beschikbaar. Ook het derde team kampt met een tekort. Daarop heeft de club besloten per direct het derde team terug te trekken uit de competitie.

Broekland 3 speelde in poule 01 in de breedtesport. Die poule gaat nu verder met elf teams. De resultaten van de wedstrijden van Broekland 3 worden geschrapt. De speelsters van het derde team van Broekland gaan over naar het tweede, uitkomend in de tweede klasse. Het tweede en eerste worden gecombineerd tot Broekland 1. Zij gaan samen verder in de hoofdklasse C.

Broekland 1 zou komende zaterdag tegen koploper HVBS spelen, maar die wedstrijd gaat niet door vanwege coronabesmettingen bij de tegenstander. Broekland 2 speelt zondag thuis tegen Klarenbeek. Dat duel gaat (vooralsnog) wel door.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina