Spannend paasweekend voor speelsters Kwiek

Met twee wedstrijden in drie dagen heeft Kwiek een druk en vooral belangrijk handbalweekend voor de boeg. Na Tweede Paasdag weten de Raalter handbalsters of ze nog steeds kans maken op dat felbegeerde ticket naar de eredivisie.

Vanavond komt eerst Volendam op bezoek. Bij winst doet Kwiek zeer goede zaken, maar een overwinning is niet vanzelfsprekend. De eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen Volendam gingen de Raalter speelsters met 33-26 onderuit. Er zal dus uit een ander vaatje getapt moeten worden. Wel kan de ploeg leunen op de goede en verrassend ruime overwinning van vorige week op ZAP.

Twee dagen later, op paasmaandag, gaat Kwiek naar Cothen voor het treffen met Fortissimo. Fortissimo is met drie nederlagen op rij duidelijk de zwakste broeder in de nacompetitiepoule. Thuis kende Kwiek dan ook geen problemen (32-22). Maar de ploeg moet waken voor onderschatting. Volendam wist afgelopen week maar net van Fortissimo te winnen (22-23). Fortissimo zal zeker niet roemloos met nul punten willen afsluiten.

Na dit weekend weet Kwiek hoe het ervoor staat en of de laatste wedstrijd op 11 mei thuis tegen ZAP wellicht de belangrijkste van het seizoen wordt.

Laatste wedstrijden nacompetitie
Zaterdag 20 april, 19.30 uur: Kwiek – Volendam
Maandag 22 april, 14.00 uur: Fortissimo – Kwiek
Zaterdag 11 mei, 19.30 uur: Kwiek – ZAP

Stand nacompetitie
1. Kwiek 3-4 (+16)
2. Volendam 3-4 (+2)
3. ZAP 3-4 (+1)
4. Fortissimo 3-0 (-19)

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina