Broekland en SDOL eindigen op plek twee, HHZD veilig

In de eerste klasse heeft, zoals verwacht, DFS Arhem 2 dit weekend de titel gepakt. De Arnhemsen wisten vooraf dat ze met bijna veertig doelpunten konden verliezen en zo nog kampioen zouden worden. De enige concurrent op papier, Haarle, verloor echter zaterdagavond met 30-27 van Nieuw Heeten waardoor toen de titel voor DFS al een feit was.

Een dag later slaagde LHC er niet in het de kersverse kampioen lastig te maken. De Lemelerveldsen sloten het seizoen af met een 18-32 nederlaag en eindigen daarmee op de zevende plek.

Broekland won met 14-27 van Artemis’15, SDOL versloeg Achilles met 26-20. Door die zeges klommen beide ploegen op tot de gedeelde tweede plek. Dankzij een beter doelsaldo mag Broekland zich de echte nummer twee noemen.

Nieuw Heeten en Haarle delen de vierde plek. Heeten eindigt nog net in het linkerrijtje. Door een 25-23 zege op HCL/Groessen-Loo bezet de ploeg van Kira Overmars de zesde plek.

HHZD wist zijn laatste wedstrijd ook te winnen (20-19 van Havana), waardoor de Heinose selectie op plek negen eindigt. Met drie ploegen onder zich hoeven trainer Gert Wessels en zijn speelsters zich definitief geen zorgen meer te maken om degradatie.

Lees ook: wedstrijdverslagen Nieuw Heeten – Haarle
Lees ook: wedstrijdverslag SDOL – Achilles
Lees ook: wedstrijdverslag Heeten – HCL/Groessen-Loo

Foto: HHZD viert de handhaving in de eerste klasse

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina