06-04-2019: SDOL – Achilles (1e klasse)

Bron: Facebook SDOL Handbalselectie

Een mooier afscheid dan een gedeelde 2e plek kon er niet komen. Vanavond hebben wij de wedstrijd tegen Achilles gespeeld, niet de mooiste wedstrijd maar de punten verdiend naar ons toe gesleept. Dit maakt dat wij op doelsaldo 3e, maar qua punten gedeeld 2e zijn geëindigd. Ons doel aan het begin van het seizoen: eindigen in de top 5: CHECK ✔️

Wij hebben dit seizoen de minste doelpunten tegen gekregen. Dat komt natuurlijk door de dekking, maar vooral onze keepster die een super seizoen keepte!

Guus (onze wonderdokter) was vandaag onze meest bijzondere pupil. Voorafgaand wel mogen proeven hoe de rol van pupil is. En natuurlijk het eerste doelpunt mogen scoren. Ook mocht hij vandaag voor het laatst tegen Anja haar achterwerk aankijken.

Helaas betekende dit het afscheid van Trainster Anja, speelster Moniek en leidster Leonie.

Moniek, onze vaste cirkelspeelster die ons in de trainingen flink wat blauwe plekken op de heupen heeft bezorgd, heeft haar laatste wedstrijd gespeeld. Veruit een van de belangrijkste speelsters in de dekking en vooral in het enthousiasme en de positiviteit. Zij heeft, om het verhaal nog completer te maken, het laatste doelpunt (a la Moniek) in de wedstrijd gescoord en samen met ons uitgebreid gevierd.

Anja, 4 jaar lang aan het roer gestaan. Vanavond mocht ze ons, naar eigen zeggen, nog 60 minuten lastig vallen 😜 Nou Anja, zo hebben wij dat absoluut niet ervaren!! 4 hele mooie jaren waarbij jij een bij elkaar geraapt zooitje tot een team hebt weten te vormen. Alle trainingen, wedstrijden, trainingsweekenden, hardlooptrainingen en kickbokstrainingen en vooral jouw gezelligheid en slappe geouwehoer hebben hier voor gezorgd. Tot volgend jaar aan de zijlijn (met SDOL-sjaal)

Leonie, oftewel regelteef wie van speelster doorstroomde naar leidster voor de afgelopen 4 jaar. Weet als geen ander hoe het spel gaat en welke frustraties door onze hoofden kunnen spoken. Kan hier goed op inspelen, alleen zelf de mond dicht houden is niet jouw sterkste punt.

BEDANKT !!!

Ook een speciaal bedankje aan alle supporters het afgelopen seizoen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina