06-04-2019: Heeten – HCL/Groessen-Loo (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Dat was m dan… Onze laatste competitiewedstrijd tegen Groessen. Die moesten we natuurlijk wel positief afsluiten.

We begonnen de wedstrijd sterk. We waren fel, stonden als team en een voorsprong hadden we gauw te pakken. Helaas lukte het ons niet om deze spirit vast te houden. We zwakten af en kregen het moeilijker. Wel wisten we de voorsprong te behouden tot aan de rust.

We wisten dat de wedstrijd nog niet gewonnen was en moesten de tweede helft niet nog meer afzwakken. Dit gebeurde helaas wel. Groessen scoorde een aantal keer achter elkaar en kwam op gelijke score. We hadden moeite met het spel dat zij speelden. Daarnaast maakten we aanvallen niet goed af, waar zij dat beter deden. We wisten gelukkig wel weer een voorsprong te pakken en deze hebben we gelukkig niet meer weggegeven. Het was tot het einde spannend, maar de winst was voor ons. We eindigden met een stand van 25-23. Tevreden waren we niet, maar we hebben de punten in Heeten weten te houden.

Voor een aantal van ons was dit de laatste wedstrijd bij Dames 1. Kira, Charlotte, Reni, Imke en Jaylee, we zullen jullie missen en we hopen jullie nog wel op de tribune te spotten volgens seizoen!