Wolterink volgt Wessels op als trainer HHZD

Freddy Wolterink is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van de handbalsters van HHZD. De Wierdenaar komt over van Kedingen, de handbalclub uit zijn eigen woonplaats, waar hij drie jaar lang het eerste damesteam en de B1 onder zijn hoede had. Bij HHZD staat nu nog Gert Wessels voor de groep. In december werd al bekend dat hij na drie seizoenen bij de Heinose club zou vertrekken.

Hoewel HHZD nog niet zeker is van handhaving in de eerste klasse is de doelstelling voor volgend jaar al bepaald: eindigen bij de bovenste vijf. “Dit is zeker ambitieus,” schrijft de club. “Maar als gekeken wordt naar de huidige selectie en de nieuwe aanwas vanuit de jeugd zeker mogelijk.” Mocht HHZD onverhoopt wel degraderen, dan wil de vereniging een seizoen later weer in de eerste klasse staan. “We zijn zeer content met het aanstellen van Freddy en zien met vertrouwen een succesvolle samenwerking tegemoet,” besluit de club.

Foto: trainer Freddy Wolterink te midden van Rinke Faber (links) en Eddy Blankvoort van HHZD

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina