Wesepe 2 grijpt kampioenschap in hoogste poule breedtesport

Het tweede team van Wesepe is deze week kampioen geworden in poule Oost-1 binnen de breedtesport. Dinsdag werd nummer 2 Swift’64, dat als enige ook nog kans op de titel maakte, met 22-18 verslagen. Door die zege is de ploeg niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Na een vlekkeloze eerste seizoenshelft, waarin alle tegenstanders verslagen werden, liet Wesepe in het nieuwe jaar een paar steekjes vallen. Van CVO 2 en Swift’64 werd verloren, waardoor de voorsprong slonk, maar de koppositie bleef altijd behouden. Na flink wat gereken en geregel (Dalfsen 2 zag af van de inhaalwedstrijd, maar de reglementaire 10-0 zege voor Wesepe werd pas op dinsdagmiddag doorgevoerd), kon Wesepe zich afgelopen dinsdag dan toch echt gaan opmaken voor de kampioenswedstrijd. Om de titel op te eisen moest er dit keer wél van Swift’64 gewonnen worden.

Met de kennis van de vorige wedstrijd, dit keer wel een compleet team en bovendien een goed gevulde, enthousiaste tribune verliep het ditmaal uitstekend. De wedstrijd begon wat zenuwachtig, maar Wesepe pakte desondanks direct een voorsprong. Bij rust was het verschil al opgelopen tot zeven punten (13-6). In de tweede helft bleek dat gat groot genoeg voor de zege en daarmee het kampioenschap.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina