Voorwaarts treft titelfavoriet; Kwiek waakt voor onderschatting

Kan Voorwaarts het VOC opnieuw lastig maken? In het bekertoernooi van afgelopen seizoen wist Voorwaarts VOC verrassend lang bij te blijven. Pas in de slotfase nam de Amsterdamse landskampioen afstand en won het treffen in de Jacthlust met 30-35.

Komende zaterdag staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar, maar dan in de reguliere competitie. Voorwaarts speelde de eerste twee wedstrijden in de eredivisie prima. Tegen V&L werd een punt gepakt, VZV bleek net iets te sterk. VOC won zijn beide wedstrijden. Venlo werd met 28-24 verslagen en vorige week werd Volendam 26-41 van het veld geblazen. Voorwaarts is zonder twijfel morgenavond de underdog en zal hard aan de bak moeten om de titelfavoriet partij te kunnen bieden.

Hercules

Kwiek ontvangt zaterdagavond in de eerste divisie het nog puntloze Hercules. Dat mag geen probleem zijn voor de Raaltenaren. De eerste twee wedstrijden werden immers zeer overtuigend gewonnen. Bovendien bleek vorig seizoen de ploeg uit Den Haag al geen partij voor Kwiek te vormen. Onderschatting lijkt als enige roet in het eten te kunnen gooien.

Zaterdag 21 september 2019
19.30 uur: Kwiek – Hercules
20.00 uur: Voorwaarts – VOC

Foto: Voorwaarts en VOC na het bekertreffen van afgelopen seizoen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina