Tonio van Rhee kondigt na vele jaren zijn vertrek aan bij Kwiek

Sinds jaar en dag traint Tonio van Rhee het keepersgilde van eredivisionist Kwiek en vervult hij diverse andere functies binnen de Raalter club. In het seizoen 2019-2020 was hij zelfs hoofdtrainer na het plotselinge vertrek van Jan Majoor. Aan de lange verbintenis van Van Rhee met de Raalter vereniging komt dit seizoen plotseling een einde.

“Plezier is een belangrijke factor om je vrije tijd te besteden aan deze mooie vereniging. Als dit al geruime tijd meer energie kost dan dat het oplevert, dan moet je een lastige keuze durven te maken,” laat Van Rhee weten in een mailing naar alle Kwiek-leden. De vereniging schrijft daarin ook dat er na een aantal gesprekken met Van Rhee, het bestuur en de technische commissie is gebleken dat er een verschil van inzicht is in het te voeren beleid en de ambities van Van Rhee.

Van Rhee stopt aan het einde van het huidige seizoen. Kwiek-voorzitter Michel Rabelink betreurt zijn beslissing: “Tonio heeft veel voor onze vereniging betekent op het gebied van keeperstraining, beleid en ook het hoofdtrainerschap. We verliezen met hem een kundig en betrokken vrijwilliger. Daar balen we zeker van.”

Kwiek is op zoek naar een vervanger voor Van Rhee en verwacht die binnenkort te kunnen presenteren.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina