Spelletjes om de handballoze dagen door te komen

Je kunt niet trainen, er is geen handbalwedstrijd te zien en er is ook bar weinig handbalnieuws te vinden. Hoe kom je in deze coronatijd de handballoze dagen door? Met spelletjes natuurlijk! Handbal Oost plaatst de komende periode met een zekere regelmaat een spelletje, raadsel of zoekplaatje op Instagram, Facebook en deze pagina. Weet jij alle antwoorden?

Opdracht 3 – Wat klopt er niet?

Met Photoshop kun je je foto’s net iets mooier maken dan ze zijn. Filtertje hier, wat weghalen daar en hup, alle imperfecties zijn verdwenen. Sommige mensen zijn er echter iets té ijverig mee en laten per ongeluk hele ledematen verdwijnen. Ook op onderstaande foto is iets misgegaan. Zie jij wat er hier niet klopt?

Beeld uit de wedstrijd ABS – Wijhe’92 2 (2e klasse), gespeeld in januari 2019

Opdracht 2 – Waar is Wally?

Wie kent Wally niet? Het vrolijke zwaaiende mannetje met bril en rood-wit gestreept shirt en mutsje weet zich altijd ongezien in een menigte te begeven. Zo ook tijdens het kampioenschap van Lettele op zaterdag 8 februari 2020 in de Bathmense Uutvlog. Speciaal voor die gelegenheid stak hij zichzelf in de clubkleuren van Lettele. Hoe snel kun jij hem vinden?

Scroll naar beneden voor het antwoord.

Het antwoord:

Opdracht 1 – Waar is de bal?

De bal is rond en kan daardoor vaak onverwachtse wendingen maken. Weet jij achter welke van de tien paarse stippen de bal zich op onderstaande foto bevindt?

Scroll naar beneden voor het antwoord.

Beeld uit de competitiewedstrijd tussen Kwiek (rood) en Voorwaarts, gespeeld op 23 februari 2019 in Raalte. Kwiek won de derby overtuigend met 34-24. Desondanks greep Voorwaarts twee weken later de titel in de eerste divisie én de promotie naar de eredivisie. Een jaar later, dit huidige seizoen, presteerde Kwiek hetzelfde. De kans is daarmee groot dat beide ploegen elkaar volgend seizoen weer treffen.

Het antwoord:

De bal bevindt zich op plek 3
Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina