Ook Harry Stoeten en Richard Groote Schaarsberg vertrekken bij hun club

Kort na het nieuws dat Linda IJsseldijk stopt als hoofdtrainer bij LHC werd ook bekend dat Harry Stoeten (Heeten) en Richard Groote Schaarsberg (Wesepe) aan het einde van het seizoen hun club verlaten.

Harry Stoeten is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij de dames van Heeten. Volgens de club is de beslissing om te stoppen niet over een nacht ijs genomen. “Juist als een samenwerking goed verloopt, is het een lastig besluit om daar niet mee verder te gaan. Wel of niet nog een seizoen doorgaan, is iets waar zowel Harry als wij de afgelopen weken goed over na hebben gedacht en samen over hebben gesproken. Om dan uiteindelijk toch maar samen te besluiten dat het goed is om op tijd te stoppen, hoe lastig ook.” Vorig jaar deed Heeten lang mee om de eerste plek en ook nu draait de ploeg mee in de top van de hoofdklasse B. Halverwege het seizoen staat Heeten op de derde plek.

Richard Groote Schaarsberg stapte in 2020 over van Broekland naar Wesepe. Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen de Achterhoeker en de Sallandse club. Na twee lastige jaren, waarin corona een grote rol speelde en Groote Schaarsberg aan een compleet nieuwe selectie moest sleutelen, degradeerde Wesepe vorig seizoen uit de eerste klasse. In de tweede klasse draait Wesepe prima mee en staat het na elf wedstrijden op de gedeelde vijfde plek.

Lees ook: Linda IJsseldijk stopt als hoofdtrainer bij LHC

Foto: de selectie van Heeten van dit seizoen met uiterst rechts trainer Harry Stoeten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina