Nieuw Heeten en trainer Louis Degen gaan samen hun zesde seizoen in

Aan het huwelijk tussen de handbalsters van Nieuw Heeten en trainer Louis Degen komt voorlopig nog geen einde. Ook na de zomer is de Oldenzaler de hoofdtrainer van de Sallandse hoofdklasser. De club en de trainer gaan dan samen hun zesde seizoen in.

Louis Degen begon in het seizoen 2018-2019 bij Nieuw Heeten dat toen nog in de eerste klasse speelde. Acht jaar daarvoor had hij ook al in Nieuw Heeten aan het roer gestaan, toen de club nog in de toenmalige hoofdklasse A speelde, te vergelijken met de huidige tweede divisie. Lichamelijke problemen noopten hem destijds te stoppen. “Maar Nieuw Heeten heeft altijd in mijn persoonlijke top 3 gestaan van fijne clubs”, zei hij daarover in een interview. “Het voelt als een warm bad. Dat klinkt ontzettend cliché, maar omschrijft wel precies hoe het is.”

Na sportief gezien wat mindere jaren promoveerde Nieuw Heeten in 2021 onder Degen naar de hoofdklasse, waar het ook dit jaar in uitkomt. Halverwege het seizoen staat de ploeg op de negende plek, met zeven punten uit elf duels.

Foto: Nieuw Heeten met uiterst links trainer Louis Degen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina