Ongeslagen koplopers LHC en Holten maken zich op voor kampioenswedstrijd

LHC in de eerste klasse en Holten in de tweede klasse kunnen deze maand het kampioenschap grijpen. Beide ploegen verloren dit seizoen nog geen enkel punt en kunnen deze indrukwekkende prestatie binnenkort in prijzen gaan omzetten.

Met nog vier speelrondes te gaan heeft LHC een voorsprong van vijf punten op nummer twee CVO. Aanstaande dinsdag speelt LHC uit tegen het nog puntloze Wesepe. Bij winst – vorige keer werd het 30-20 voor LHC – kan de Lemelerveldse ploeg precies een week later in eigen huis tegen directe concurrent CVO de titel en bijbehorende promotie naar de hoofdklasse pakken. Een gelijkspel is dan voldoende.

Holten kan donderdag 21 april in Raalte het kampioenschap binnenhalen door Kwiek 3, de enige overgebleven concurrent in de tweede klasse, in een rechtstreeks duel te verslaan. Kwiek 3 heeft twaalf punten minder dan Holten, maar speelde tot nu toe ook vier wedstrijden minder. Desondanks is het verschil zo groot dat Holten aan een gelijkspel voldoende heeft om de titel en de promotie naar de eerste klasse op te eisen. Vorige keer won Holten met 27-21.

Foto: links Paula Kogelman van LHC, rechts Ilse Klaasses van Holten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina