Nieuwe keepster én keeperstrainer voor Voorwaarts

Na het inlijven van opbouwsters Lisa Oosterwijk en Daimy van Dommelen heeft Voorwaarts nu ook een nieuwe keepster aangetrokken. De 19-jarige Lieke van der Linden maakt de overstap van landskampioen VOC naar de Twellose eredivisionist.

Doordeweeks traint Van der Linden op de HandbalAcademie op Papendal, waar onlangs ook Kwiek-talent Romé Steverink tot toegelaten werd. Ook maakt ze deel uit van Oranje U19/U20. Eerder speelde de jonge Cothense voor Fortissimo.

Maurice Feringa, de nieuwe trainer en coach van Voorwaarts, verkeert met de komst van Van der Linden in een luxepositie. Naast de nieuwkomer heeft hij de huidige keepsters Suzanne Groenen en Brigitte Huis in ‘t Veld tot zijn beschikking, evenals Alijn Setz. Setz komt over van de A1 van Voorwaarts.

Stare terug in Twello

Ook voor vertrekkend keeperstrainer Gert Wessels is een opvolger gevonden. Miro Stare, die in seizoen 2014-2015 al eens hoofdtrainer was bij Voorwaarts, neemt het trainen van de keepers in Twello op zich. De afgelopen twee seizoenen deed hij datzelfde werk voor grootmacht Dalfsen. In het verleden trainde hij onder meer ook de dames van Lettele, Broekland en Wesepe.

Lees ook: Lisa Oosterwijk terug bij Voorwaarts
Lees ook: Nieuwe aanwinst Voorwaarts: Daimy van Dommelen
Lees ook: Maurice Feringa nieuwe coach Voorwaarts

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina