Dalfsen zet zoektocht naar nieuwe speelsters voort

Op 23 april hebben de eerste ambitieuze handbalsters zich gemeld op de selectietraining voor het nieuw te vormen eerste team van Dalfsen. Volgende week donderdag volgt het tweede en laatste selectiemoment. Dalfsen doet een oproep aan alle handbalsters in de regio die de wens hebben om in de eredivisie te spelen zich aan te melden voor deze training.

De twee uur durende training op donderdag 16 mei staat onder leiding van Jan Majoor, Carolien Brandriet en Monique Tijsterman. Aanvangstijd is 19.00 uur, locatie: de Trefkoele+. Aanmelden kan, tot 15 mei, via de site van SV Dalfsen: www.svdalfsen-handbal.nl.

Einde tophandbal

Eerder dit seizoen maakte de Stichting Tophandbal Dalfsen bekend te stoppen aan het einde van deze jaargang. Veel speelsters gaven aan te vertrekken naar een andere club en nieuwe talenten meldden zich niet bij de club die de afgelopen tien jaar zes keer landskampioen, vijf keer bekerwinnaar en zes keer supercupveroveraar werd. De breedtesportvereniging SV Dalfsen besloot toch de eredivisieplek te behouden en is daarom nu naarstig op zoek naar nieuwe speelsters.

Lees ook: Lisa Oosterwijk terug bij Dalfsen

Foto: blijdschap bij Dalfsen na het, achteraf laatste, landskampioenschap in mei 2016

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina