Nieuw Heetense trainsters zitten niet stil

Nieuw Heeten is een gediplomeerd jeugdtrainster rijker: Ilse Bouman (links op de foto) behaalde deze week haar HT2-diploma. Suzan ten Have, eveneens afkomstig uit Nieuw Heeten, gaat volgend seizoen aan de slag als talententrainster bij de Handbalschool Salland.

Suzan ten Have, door blessures zelf niet meer actief als speelster, ondertekende maandag haar contract bij de Handbalschool Salland. Ze is daar geen onbekende, ook enkele jaren geleden was ze er al actief. In het nieuwe seizoen gaat ze wederom de technische staf versterken en begeleidt ze wekelijks de jonge talenten van de handbalschool.

Op dezelfde dag ontving Ilse Bouman, selectiespeelster van Nieuw Heeten, haar HT2-diploma. Met dit trainersdiploma voor de jeugdsport op zak gaat ze de jeugd van haar eigen vereniging trainen. Haar Proeve van Bekwaamheid werd door de huidige omstandigheden niet in de zaal, maar buiten afgenomen. Met het zonnetje van maandag was dat geen straf.

Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina