LHC en Heeten bekeren verder, voor SDOL valt het doek

In de kwartfinales van het regionale bekertoernooi was LHC dinsdagavond met 27-19 te sterk voor SDOL. Ook Heeten won zijn bekerduel met overtuigende cijfers. TVO werd met 25-34 verslagen.

LHC, dat in de competitie nog geen punten wist te pakken, was in de eigen sporthal Heidepark veel te sterk voor de gasten uit Luttenberg. Tot 6-6 kon SDOL nog mee, maar daarna ging bij LHC het gas erop. Met veel snelle tegenaanvallen liep de thuisploeg uit naar een ruststand van 15-8.

In de tweede helft behield LHC de controle over de wedstrijd. SDOL had moeite met het uitspelen van aanvallen, LHC ging dat een stuk beter af. Zo stond er na zestig minuten handballen een eindstand van 27-19 op de borden in Lemelerveld. SDOL was niet heel rouwig om het verliezen, is te lezen in het wedstrijdverslag: “Met de vele blessures in ons team is het missen van de beker ook helemaal geen ramp. Het was een heel leerzame wedstrijd, die we weer mee kunnen nemen richting de competitie.”

In Hengelo traden de dames van hoofdklasser Heeten aan tegen TVO, dat in de andere hoofdklasse uitkomt. TVO staat in die hoofdklasse B nog op nul punten en kon ook in deze bekerwedstrijd geen overwinning laten noteren. Heeten was met 25-34 te sterk.

Vanavond spelen Kwiek A1 en Dalfsen hun bekerwedstrijd, donderdagavond is het de beurt aan Overwetering.

Foto: Noor Wessels van LHC in actie tegen Heeten in een competitiewedstrijd eerder dit seizoen | fotograaf Gerard Vrakking

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina