2023-10-31: LHC – SDOL (beker)

Verslag SDOL

Helaaaas…. Het zat er voor ons niet in vanavond. Een toch altijd beladen wedstrijd tegen LHC, dussss waren we enorm gebrand ze te grazen te nemen. Een derby wil je natuurlijk altijd winnen!

We begonnen de wedstrijd dan ook heel sterk, we stonden heel goed in de dekking en ook de aanval maakten we goed gebruik van onze snelheid. De eerste 10/15min ging de wedstrijd heel erg gelijk op, tot een stand van 6-6. Daarna werden we heel erg slordig waardoor de snelle tegenaanvallen ons om de oren vlogen, en wij zelf niet meer scoorden. We gingen de rust dan ook in met een stand van 15-8.

De tweede helft bespraken we dat we ons uiterste best gingen doen het gat te dichten, maar het was geen ramp als we niet zouden winnen. We gingen lekker doorspelen en het gat zeker niet groter laten worden. We zijn met elkaar heel erg blijven knokken en de dekking bleef redelijk goed staan, als LHC een aanval op moest bouwen konden we ze heel goed tegenstand bieden. Aanvallend hadden we t alleen lastig. Uiteindelijk zijn we met z’n allen keihard door blijven gaan en hebben we iedereen lekker veel kunnen laten spelen. Niks forceren en daarbij ook nog zelf een heel aantal mooie doelpunten gemaakt. We sloten de wedstrijd af met een stand van 27-19. En met de vele blessures in ons team is t missen van de beker ook helemaal geen ramp, het was een heel leerzame wedstrijd, die we weer mee kunnen nemen richting de competitie!

Nine, Eline, Noa & Ayla, heel erg bedankt voor t meedoen!

Ennnnn we mogen ons al weer snel opmaken voor de volgende wedstrijd, want zaterdag spelen wij in de Achterberg tegen de dames van HV Zwolle 1! TOT DAN

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina