2023-11-04: SDOL – Zwolle (hoofdklasse)

Verslag SDOL

JAJA, DE PUNTJES BLIJVEN IN LUTTENBERG

Met pupil Evi aan de zijlijn die ons èn ons eerste doelpuntje gaf èn ons keihard heeft aangemoedigd houden wij de twee puntjes dik verdiend thuisss!

De wedstrijd begon in een heel erg hoog tempo aan beide kanten. Het ging redelijk gelijk op, wij konden door onze snelheid goed de kansen benutten, maar Zwolle deed daar zeker niet aan onder. We konden een klein gaatje maken doordat onze dekking echt goed stond en zo sukkelde de stand een beetje vedan! We bleven lekker spelen, gebruik maken van onze snelheid en onze keeper hield de ene naar de andere bal uit het netje. De rust gingen we in met een stand van 11-8!

Na rust gingen we vrolijk verder met waar we gebleven waren. Hoewel de keeper van Zwolle er echt veel ballen uithield bleven we toch redelijk scoren. Mede daardoor kon Zwolle toch weer dichterbij komen tot op zelfs 1 puntje. Toch raakten we niet in paniek en bleven we geduldig, wat zich goed uitbetaalde. We namen weer afstand qua stand, speelden aanvallen rustig, en soms ook gewoon heel mooi uit! In de dekking bleven we keihard werken en dus sloten we de wedstrijd af met een stand van 25-20!!

En daar mag best op gedronken worden!! Samen met onze liefste zusjes @sdoldames2 gaan we rustig richting Dalfsen om daar een paar gouden bakkies te nuttigen op t Bakfeeeest!

Eline en Ayla, weer heel erg bedankt voor t meedoen en Evi, tot over een paar jaartjes in Dames 1!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina