2023-10-29: VAKO – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

WAT. EEN. WEDSTRIJD!!! 🤩

Met veel blessures en nog heel veel meer auwtjes rezen we vandaag af naar Vries! Van tevoren zonder verwachtingen, want het was echt roeien met de riemen die we hebben. Toch stiekem in de kleedkamer waren we al wel heel erg goed gemutst om de puntjes mee naar Luttenberg te nemen! Allerbelangrijkste; natuurlijk gewoon lekker handballen!

En wat hebben we zo zo zo zooooo hard gewerkt. Na 3 minuten al viel er nog iemand uit aan onze kant, dus we moesten het nu al helemaal echt samen gaan doen. Het kan echt niet genoeg benadrukt worden, want werken voor mekaar is wat we gedaan hebben vandaag. Iedereen stond op en zowel aanvallend als in de dekking vloooogen we over het veld om elkaar te helpen. 5 seconden voor rust kwamen we eindelijk voor het eerst op voorsprong, dat gaf ons echt even de boost die we nodig hadden! En met die zelfde overtuiging kwamen we ook de kleedkamer weer uit, het was nog even heel erg spannend en de dames op de bank en tribune hiel-den het niet meer, maar uiteindelijk hebben we de boel dichtgehouden en winnen we toch heel overtuigend de wedstrijd met 26-31🥳🥳🥳

Deze wedstrijd gaf echt weer dat goede gevoel zoals in de voorbereiding, we hebben gewoon keihard voor elkaar gewerkt! En hard werken moet natuurlijk beloond worden, dus de blessaaa dames trakteren in de kantine op het eeerste rondje!! 🍻🤩

Eline en Ayla, we waren jullie heel hard nodig vandaag, ontzettend bedankt voor het meedoen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina