2023-10-29: DOS – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Een van de vele zondagwedstrijden voor deze competitie stond op het programma vandaag; en ook nog met hars. Dus dat beloofd wat! Aan het eind van de ochtend werd de reis naar Emmer-Compascuum afgelegd.

DOS, een tegenstander die we twee jaar geleden ook tegen zijn gekomen. Toen was het een pittige tegenstander maar we wisten dat er bij hun ook wat dingen veranderd waren dus met een neutrale blik erin. Linda besprak in de kleedkamer waar we op moesten letten en met elkaar de afspraak gemaakt om vooral geen sorry te zeggen voor elke bal die mis zou gaan.

De onwennigheid door de hars was zichtbaar en pas naar een paar minuten wisten we te scoren. Na een 0-2 op het scorebord, waren we toch wat rommelig in de verdediging doordat DOS toch wat ruimte kreeg om bij te blijven. Echter wisten we dit om te draaien en gingen we de rust in met 8-13.

Na de rust zult u denken dat wordt doortrekken maar een klein gedeelte van het Heetens kwartiertje was aanwezig. DOS kon meerdere keren scoren, 12-13. Zo onnodig maar de koppies weer omhoog en geloven in ons zelf. De ruimte lag er voor de break maar helaas bleven er een aantal keer ballen plakken op de grond of de ballen iets te los of te strak in de handen waardoor ze vaak over ging haha. Blijft toch een uitdaging dat plak spul. Echter werden er ook mooie aanvallen gespeeld en vanuit alle kanten ontstond er ruimte. DOS kon in begin nog bij komen maar daarna konden we wel laten zien dat wij wilde winnen. Gelukt met een einduitslag van 21-24 (in de app staat op dit moment 21-23 maar de scheidsrechter past dit via de NHV nog even aan 😜) gaan de twee punten mee richting Heeten.

Aangezien we een ronde verder zijn in de beker, spelen we dinsdagavond om 19:00 uur in Hengelo tegen TVO.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina