Bekertoernooi: mooie derby in Lemelerveld en nieuwe uitdaging voor junioren Kwiek

Deze week worden de kwartfinales van het bekertoernooi in de regio gespeeld. Daarin staan enkele interessante wedstrijden op het programma.

LHC en SDOL staan dinsdagavond in Lemelerveld tegenover elkaar. In de gewone competitie wil het nog niet zo vlotten met LHC, na vier wedstrijden wacht de ploeg van trainer Harry Stoeten nog op de eerste punten, maar het eerste bekerduel werd wel overtuigend gewonnen. Langeveen werd met 11-26 verslagen. De buurvrouwen uit Luttenberg doen het, ondanks veel blessureleed in de selectie, prima in de hoofdklasse. Zo werd afgelopen zondag VAKO nog knap verslagen. In de vorige ronde van het bekertoernooi werd afgerekend met competitiegenoot SVBO.

Kwiek A1 verraste in de vorige bekerronde met een ruime zege op tweededivsionist de Tukkers (32-17). Komende woensdag wacht de Raalter junioren opnieuw een ploeg uit de tweede divisie. Dan komt Stevo op bezoek in Tijenraan.

Heeten (hoofdklasse A) speelt dinsdag een uitwedstrijd in Hengelo tegen TVO (hoofdklasse B). Heeten versloeg in de vorige ronde de buren uit Nieuw Heeten, terwijl TVO afrekende met Lettele.

Dalfsen en Overwetering waren de eerste ronde vrijgeloot, maar mogen deze week ook aan de bak. Dalfsen, uitkomend in de tweede divisie, treedt woensdagavond aan tegen hoofdklasser VAKO. Overwetering treft donderdag in eigen huis WHC.

Kwartfinale bekertoernooi regionaal

Dinsdag 31 oktober 2023
19.00 uur: TVO – Heeten
20.30 uur: LHC – SDOL

Woensdag 1 november 2023
19.15 uur: Kwiek A1 – Stevo
19.15 uur: VAKO – Dalfsen

Donderdag 2 november 2023
20.15 uur: Overwetering – WHC

Foto: beeld uit de wedstrijd tussen LHC en SDOL vorig seizoen: Jolin van den Berg (LHC) breekt door de SDOL-defensie | fotograaf Gerard Vrakking

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina