Kwiek A1 verrast opnieuw in bekertoernooi, ook Dalfsen door naar volgende ronde

Na de opvallend eenvoudige zege (32-17) een maand geleden op de Tukkers uit Albergen rekenden de A-junioren van Kwiek woensdagavond ook zonder problemen af met de volgende tegenstander in het bekertoernooi

In sporthal Tijenraan versloeg Kwiek A1 (foto) Stevo, met wederom overtuigende cijfers. De tegenstander uit het Twentse Geesteren promoveerde vorig jaar naar de tweede divisie en doet daar met twee zeges uit vier wedstrijden prima mee. Maar daar hadden de jonge speelsters uit Raalte geen boodschap aan. De selectie van trainster Marlies Klein Nulent versloeg Stevo met 26-18.

Ook Dalfsen door

Dalfsen wist zich eveneens te plaatsen voor de volgende ronde. In het Drentse Vries nam de ploeg van Ellen Klumper het op tegen hoofdklasser VAKO. Dat bleek geen probleem. Dalfsen won het treffen met 20-33.

Kwiek A1 en Dalfsen plaatsen zich door de zege voor de volgende ronde van het bekertoernooi in deze regio. Dinsdag verzekerden LHC en Heeten zich daar ook al van. Overwetering speelt donderdagavond in eigen huis tegen WHC.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina