Kwiek-trainer Edwin Kippers aan de slag in Saudi-Arabië

Edwin Kippers, de onlangs aangestelde hoofdtrainer van Kwiek, heeft een eenjarig contract getekend als assistent-bondscoach van Saudi-Arabië. Samen met voormalig bondscoach van de Nederlandse heren (2017-2022) Erlingur Richardsson gaat hij het mannenteam van Saudi-Arabië trainen. Bij Oranje was Kippers ook al jarenlang de rechterhand van Richardsson.

In april zette Kippers zijn handtekening bij eredivisionist Kwiek. Samen met Jildou Dijkstra werd hij gepresenteerd als het nieuwe trainersduo in Raalte, nadat Arjan Averink en Olga Assink na één seizoen te kennen gaven ermee te stoppen. Dat verandert niet. Het avontuur in het Midden-Oosten gaat Kippers combineren met zijn werk voor Kwiek. Op de momenten dat hij niet in Nederland is, neemt Ricardo Clarijs – bondscoach van Jong Oranje, assistent-bondscoach van Oranje en trainer van de HandbalAcademie – zijn trainerstaken over.

“Een mooie kans voor Edwin”, laat Kwiek weten. “Hij is een handbalman in hart en nieren, dus wij gunnen hem deze kans van harte. Gelukkig gaat hij ons niet verlaten.”

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina