Kwiek 2 bereikt finale Bartelscup

Dankzij een klinkende 34-16 zege op Bentelo 2 plaatsten de speelsters van Kwiek 2 zich afgelopen week voor de finale van de Hendrik Bartelscup. In poule 1 wist de Raalter tweededivisionist elke tegenstander te verslaan. Ook Lettele werd aan de zegekar gebonden (27-13). Lettele pakte daarna nog wel een overwinning op Hacol’90 (36-27), maar kwam niet verder dan de vierde plek.

Tegenstander van Kwiek 2 in de finale van volgende week is Pacelli, de kampioen en promovendus van de hoofdklasse. In poule 2 bleven de Zieuwentsen de nummer 2, DSVD 2, op doelsaldo nipt voor. Wijhe, dat ook in die poule uitkwam, wist in de eerste wedstrijd Pacelli nog te verrassen met 21-26, maar liep daarna tegen twee nederlagen aan. Tussendoor werd Stevo nog wel verslagen.

In de derde poule, waarin niet meegestreden kon worden voor een finaleplek, eindigden hoofdklassers Wesepe en Overwetering samen met Avanti Wilskracht uit Enschede op de gedeeld laatste plek. Alle drie ploegen behaalden drie punten uit vijf wedstrijden. Ook in de onderlinge confrontatie hielden Wesepe en Overwetering elkaar in evenwicht: 27-27.

Finale Hendrik Bartelscup
Zaterdag 22 juni 2019, Deurningen
19.00 uur: Kwiek 2 – Pacelli

Lees ook: Hoe gaat het in de Bartelscup?
Lees ook: Wijhe wint in Bartelscup, verlies voor Wesepe en Lettele

Foto: Kwiek 2 juicht na de gewonnen laatste poulewedstrijd tegen Bentelo 2, bron: www.hvkwiek.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina