Hoe gaat het in de Bartelscup?

De strijd om de Hendrik Bartelscup is bijna op de helft. Na drie van de vijf wedstrijden hebben Wesepe en Overwetering in de derde poule beide één overwinning geboekt. Overwetering deed dat gelijk in de eerste wedstrijd tegen Avanti Wilskracht (29-21). Van WHC en RSC werd vervolgens verloren. Wesepe presteerde het omgekeerde: de eerste twee duels tegen RSC en TVO gingen verloren, maar van WHC werd afgelopen week met 22-27 gewonnen. Overwetering en Wesepe delen de vierde plek, RSC gaat aan kop.

In de eerste poule wacht Lettele, de runner-up van de hoofdklasse B, nog op de eerste zege. Eind april werd er met 29-30 nipt van Zenderen Vooruit/Bornerbroek verloren. Tegen Kwiek 2, ook een tweededivisionist, kwamen de Lettelesen er niet aan te pas: 27-13. Kwiek 2 staat met twee zeges uit evenzoveel wedstrijden op de eerste plek in deze poule.

Wijhe heeft in poule 2 eveneens twee wedstrijden achter de rug. De kampioen van de hoofdklasse, Pacelli, werd met 21-26 overtuigend opzij gezet. Maar de nummer vijf uit diezelfde hoofdklasse bleek net iets gehaaider dan Wijhe: 26-28. DSVD 2 en Zwolle leidden de tweede poule.

Lees ook: Wijhe wint in Bartelscup, verlies voor Wesepe en Lettele

Wijhe, Wesepe en Overwetering komen deze week opnieuw in actie. Lettele speelt de volgende wedstrijd pas op 6 juni.

Dinsdag 21 mei 2019
19.30 uur: Wijhe’92 – Stevo

Donderdag 23 mei 2019
20.00 uur: Avanti Wilskracht – Wesepe
20.15 uur: Overwetering – TVO

Donderdag 6 juni 2019
20.30 uur: Bentelo 2 – Lettele

Foto: Wijhe

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina