Haarle is niet enige nieuwe club voor Gert Wessels, ook Lettele slaat toe

De motivatie was weg, liet Wessels weten, de reden om te stoppen bij hoofdklasser Dalfsen. Maar inmiddels heeft de trainer uit Lemelerveld zijn enthousiasme hervonden. Na Haarle – waar hij de keepers gaat trainen – is hij volgend seizoen ook bij Lettele te zien. Daar wordt hij de nieuwe hoofdtrainer.

“Ik was blij verrast met de uitnodiging”, laat Wessels weten. “Na enkele gesprekken en een proeftraining hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan. Op de training kwam ik er al snel achter dat het team over heel goede kwaliteiten beschikt. De groep is ook leergierig en gedreven. Dat gecombineerd met de dorpse cultuur die binnen de vereniging heerst, maakt mij erg enthousiast.”

Behalve het hoofdtrainerschap bij Lettele en het trainen van de keepers van Haarle is Wessels volgend seizoen ook keeperstrainer bij Broekland. Daarnaast is hij al jaren bondscheidsrechter voor LHC uit zijn woonplaats Lemelerveld.

Wessels volgt bij Lettele trainer Roy Bruil op, die vanwege gezondheidsproblemen al vroeg in het seizoen de handdoek in de ring moest werpen. Lettele draait vooralsnog een moeizaam jaar in de tweede divisie. Na acht duels is de ploeg met vier punten terug te vinden op de tiende plek. Maar dat schrikt Wessels niet af: “Gezien de kwaliteiten van het team en mijzelf ben ik ervan overtuigd dat Lettele een stabiele tweededivisionist kan zijn. Dit wordt tevens mijn uitdaging. En als we het vooral ook gezellig hebben, dan ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken.”

Foto: Gert Wessels (rechts) tekent zijn contract bij Lettele in het bijzijn van voorzitter Jeroen Beltman

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina