De motivatie is weg, Gert Wessels stopt als trainer bij Dalfsen

Aan het einde van het huidige seizoen stopt Gert Wessels als trainer en coach van het eerste team van Dalfsen. De Lemelervelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij de hoofdklasser, die op dit moment de zevende plek bezet.

In 2020 maakte Wessels de overstap van HHZD naar Dalfsen, maar door de coronauitbraak heeft hij bij Dalfsen nooit zorgeloos kunnen werken. De beperkingen die de maatregelen met zich meebrengen en het telkens opnieuw moeten opladen hebben de motivatie voor Wessels weggehaald om aan een derde seizoen te beginnen.

Het bestuur van Dalfsen vindt de beslissing van Wessels jammer. “Maar wij begrijpen zijn keuze. Gert heeft met zijn positieve instelling in Dalfsen helpen bouwen aan een goede sfeer, waarbij hij er ook aan heeft bijgedragen dat de doorstromende jeugdspeelsters in het team zijn opgenomen. Handbaltechnisch heeft hij er vooral voor gezorgd dat er meer tempo in het aanvalsspel is gekomen. Hopelijk kunnen Gert en het team het seizoen nog op een goede manier samen afsluiten.”

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina