Verrassing in Twello: Apeldoorns trainersduo aan de slag bij Voorwaarts

Voorwaarts heeft opvolging gevonden voor vertrekkend trainster Kira Overmars. Emin Nimani en Rob Wiegman gaan samen aan de slag als trainersduo bij de Twellose tweededivisionist.

Het tweetal traint en coacht dit seizoen samen de handbalsters van tweedeklasser Achilles uit Apeldoorn. Bij die club hebben ze elkaar ook leren kennen.

De 28-jarige Rob Wiegman speelde zelf jarenlang bij de heren van Achilles, maar moest besluiten te stoppen als speler. Daarom richt hij zich nu volledig op het trainen en coachen. Bij Achilles heeft de Apeldoorner, naast dames 1, meerdere jeugdteams onder zijn hoede gehad.

Emin Nimani is 62 jaar oud en heeft ook een verleden als handbalspeler. Hij is geboren in voormalig Joegoslavië en speelde met Metallurg uit Skopje, Macedonië, om de Europacup. De afgelopen twintig jaar is hij als trainer en coach bij verschillende Nederlandse verenigingen actief geweest, waaronder Achilles en CVO.

Nimani en Wiegman starten in het nieuwe seizoen bij Voorwaarts. Vanavond hervat Voorwaarts de competitie met een uitwedstrijd tegen ZVBB’21 in Borne. De Twellose ploeg staat vierde in de tweede divisie.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina