Grijpen Wesepe en Overwetering de eerste punten?

Ze zijn niet te benijden, de handbalsters van Wesepe en Overwetering. Beide hoofdklasseploegen én buurvrouwen staan na vier wedstrijden nog steeds op de hatelijk nul. Dit weekend moet daar verandering in komen. Wesepe lijkt daar de beste papieren voor te hebben.

In eigen huis neemt de ploeg van Wim Snijders het zaterdagavond op tegen OBW uit Zevenaar. Ook OBW wist dit seizoen nog geen enkel punt binnen te slepen. Voorgaande jaren trok Wesepe vrijwel elke keer aan het langste eind in de onderlinge duels. Dat moet de hoofdklasser vertrouwen geven. Maar OBW zal de overwinning niet cadeau geven en knokken voor een goed resultaat. Welke ploeg pakt dit weekend de eerste punten?

Overwetering heeft op papier een moeilijke opgave: de Olstenaren moeten punten pakken bij koploper Pacelli. Pacelli heeft als enige in de hoofdklasse B nog geen nederlaag geleden en gaat – net als vorig jaar –  voor de titel, al spreken ze dat zelf liever nog niet uit. Kan Jan Lentjes met zijn Overwetering stunten tegen de Zieuwentsen? Vorig jaar heeft de Olster selectie laten zien dat dit mogelijk is. Als debutant in de hoofdklasse werd in de openingswedstrijd Pacelli met 30-26 verslagen. Pacelli is dus gewaarschuwd.

Zaterdag 3 november 2018
19.00 uur   Wesepe – OBW
19.30 uur   Pacelli – Overwetering

Foto: Leonie Klein Koerkamp van Overwetering vorig seizoen in actie tegen Pacelli, bron: www.overwetering.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina