Er mag weer gespeeld worden, maar de meeste zalen blijven leeg

Aankomend weekeinde mag er weer als vanouds gehandbald worden. De competitie wordt hervat en publiek is ook weer welkom. Maar vrijwel geen enkele ploeg in de regio komt ook daadwerkelijk in actie. Alleen Kwiek 1 – dat vanwege de topsportstatus al geen onderbreking kende – heeft een wedstrijd op het programma staan.

Alle andere ploegen – of tegenstanders – doen een beroep op de coulanceregeling die het NHV biedt. De wedstrijden die voor dit weekeinde gepland staan mogen zonder gevolgen verplaatst worden. Heel veel ploegen maken daar dankbaar gebruik van. Zij vinden de voorbereidingstijd te kort of hebben problemen om een volwaardig team op de been te krijgen vanwege coronabesmettingen of quarantainegevallen.

Kwiek is daarom wederom de enige ploeg die dit weekeinde wél in de sporthal verschijnt. Zaterdagavond is topfavoriet Handbal Venlo de tegenstander. De Raaltenaren moeten een topdag hebben en hopen op een offday van de Limburgers om kans te maken op de overwinning. In Raalte lukte dat het eerste duel niet: toen won Handbal Venlo afgetekend met 26-35.

Zaterdag 29 januari 2022
19.00 uur: Handbal Venlo – Kwiek –> livestream

Foto: een lege sporthal De Belte in Nieuw Heeten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina