De tweede periode is wél voor Voorwaarts

Voorwaarts heeft de tweedeperiodetitel te pakken en is daarmee verzekerd van een plekje in de nacompetitie. Na zeven wedstrijden, waarvan er eentje verloren ging, eindigde de Twellose ploeg wederom samen met Quintus 2 op de eerste plek op de perioderanglijst.

Hoewel Quintus 2 niet kan promoveren (de hoofdmacht speelt al in de eredivisie) werd de eerste periode wel aan die ploeg toegewezen. Een tweede periodetitel is uiteraard niet mogelijk en daarom krijgt Voorwaarts hem ditmaal wel. Voorwaarts is zodoende nu al zeker van het spelen om promotie naar de eredivisie.

Overigens zijn de Twellosen ook nog volop in de race om rechtstreeks door te stromen naar het hoogste niveau van Nederland. Voorwaarts deelt al het hele seizoen de koppositie met Quintus 2. Omdat de Kwintsheulsen uitgesloten zijn van promotie vormt Fortissimo de belangrijkste belager. Die ploeg staat met zes punten achterstand op de derde plek.

Foto: Melissa van Delsen en Sharin Aal van Voorwaarts houden Kwiek-speelster Kim Peters in bedwang, Laura Deijk kijkt toe, vorig seizoen, bron: www.hvkwiek.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina