André Biemans volgt Freddy Wolterink op bij HHZD en heeft grootse plannen

André Biemans wordt met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van eersteklasser HHZD. Hij volgt Freddy Wolterink op die eerder dit seizoen te kennen gaf na vier jaar te stoppen in Heino.

Biemans is geen onbekende binnen HHZD. Hij traint er dit jaar het tweede team en verzorgt de trainingen van enkele jeugdteams. Volgend seizoen wordt hij dus de nieuwe hoofdtrainer in Heino. De club is daar erg enthousiast over: “Als vereniging kijken we uit naar de nieuwe impulsen en ontwikkelingen die André met zich mee zal brengen. We zijn ervan overtuigd dat we onder zijn leiding nieuwe successen gaan boeken. Wellicht spelen we, wat André zelf ook ambieert, over een tijdje in de hoofdklasse.”

Bij HHZD wordt Biemans trainer en coach van dames 1 en daarnaast gaat hij de trainingen verzorgen van het tweede team en een jeugdteam. “Zijn nieuwe rol wordt gekenmerkt door een breder scala aan verantwoordelijkheden, aangezien hij niet alleen focust op het vlaggenschip dames 1, maar ook zijn expertise deelt met dames 2 en de jeugd. Dit wijst op zijn toewijding aan de algehele ontwikkeling van het handbal binnen onze vereniging”, aldus de club. “Met zijn ervaring in het trainen van teams in Overijssel is André niet alleen een ervaren coach, maar ook een bekend gezicht in de handbalgemeenschap. Zijn aanstelling wordt goed ontvangen door de vereniging.”

Voordat Biemans bij HHZD begon was hij trainer van Zwolle, waar hij tot zijn eigen teleurstelling al na één seizoen besloot te stoppen. Andere clubs waar hij voor werkte zijn onder meer Haarle, Holten, SDOL en Stevo.

Foto: André Biemans (links) tekent als hoofdtrainer bij HHZD

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina