28-10-2018: LHC – SDOL (1e klasse)

Verslag LHC

Na een vrij weekend mocht Auto van Ewijk/LHC vandaag de strijd aan gaan tegen SDOL. Auto van Ewijk/LHC heeft nog geen punten verloren en wil de punten vandaag ook graag in Lemelerveld houden. De gezusters Eline en Joanne waren vandaag extra gebrand om te winnen, want zij speelden tegen hun dorpsgenoten en oude teamgenoten. Auto van Ewijk/LHC heeft zich goed kunnen voorbereiden op SDOL, vanwege het vrije weekend en startte de wedstrijd vol goede moed.

Auto van Ewijk/LHC startte de wedstrijd erg sterk en maakten al snel een voorsprong van 6 – 2. Er werd goed op tempo gespeeld en kansen werden afgemaakt. Na 10 minuten wist SDOL zich te herpakken en kwam tot scoren. Dit zorgde voor een ruststand van 14 – 12 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

In de rust bespraken de meiden van Auto van Ewijk/LHC vooral de dingen die goed gingen en waar zij in de tweede helft mee door moesten gaan. Dit zorgde wederom voor een scherpe start voor Auto van Ewijk/LHC. Hierdoor konden zij een flinke voorsprong creëren. Gedurende de tweede helft werd SDOL wat sterker, maar het lukte Auto van Ewijk/LHC te blijven scoren wat zorgde voor een voorsprong van 29 – 19. Dit kwam mede door het goede keeperswerk van Eline. De laatste vijf minuten van de wedstrijd kon SDOL nog vier doelpunten achter elkaar maken, doordat Auto van Ewijk/LHC verzwakte. Dit mocht niet baten, want Auto van Ewijk/LHC weet de wedstrijd te winnen met 30 – 24 en kan de punten in Lemelerveld houden.

Verslag SDOL

Vandaag stond de wedstrijd tegen LHC op het programma. Met LHC op de 3e en wij op de 4e plek beloofde dat een spannende wedstrijd te worden.

Binnen een aantal minuten stonden we met 5-1 achter en liep LHC uit. We hebben ons terug weten te knokken tot een ruststand van 14-12. De 2e helft konden we dit niet voortzetten en wist LHC met 11 doelpunten uit te lopen.

Waar wij normaal gesproken sterk zijn in de dekking waren we vandaag niet als een team aan het verdedigen. Hierdoor kon LHC makkelijk doelpunten maken. Bij onze afronding misten we de scherpte, overtuiging en beleving. Waarbij ook de keepster van LHC een goeie wedstrijd speelde. Met vlagen wisten we leuk spel te laten zien, mede door onze keepster die een aantal goeie ballen tegen hield, konden we terug krabbelen tot een eindstand van 30-24.

Verdiende winst vandaag voor de dames van Lemelerveld. Snel vergeten en focussen op de dames van Heeten die zaterdag 3 november naar Luttenberg komen!