27-10-2018: DFS 2 – Nieuw Heeten (1e klasse)

Bron: Facebook Dames 1 Handbal SV Nieuw Heeten

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen DFS 2 op het programma. Enkele weken geleden speelden we daar een prima oefenwedstrijd tegen het eerste team, echter dames 2 beschikt over de nodige handbalervaring waardoor zij koploper zijn in onze competitie. Er lag dus een uitdaging!

Een belangrijk aandachtspunt voor deze wedstrijd was de beleving, welke soms wel meer aanwezig mag zijn om elkaar mentaal sterk te houden. Vanaf de eerste minuut was dit dan ook zichtbaar. De eerste tikken werden uitgedeeld en we lieten zien dat we niet voor niets naar Arnhem waren gereden. Al snel was echter wel duidelijk dat de dames van DFS veel minder moeite hadden met de individuele acties dan wij, waardoor zij makkelijker tot scoren kwamen. Het was hard werken, maar het lukte ons tot de rust om netjes bij te blijven. Ruststand 8-8.

De tweede helft ging eveneens gelijk op, we kwamen zelfs nog op een voorsprong van 2 punten. Helaas konden we dit niet vasthouden en stond het al snel weer gelijk. In de slotminuten hebben we nog enkele kansen gehad om de wedstrijd te winnen, echter gingen we door wat onrustig spel uiteindelijk met 1 punt naar huis. Eindstand 22-22.

Het voelde als een punt verliezen, maar over de gehele wedstrijd gezien was het wellicht een terechte uitslag. We mogen trots zijn op het gespeelde spel en het getoonde karakter, hier kunnen we mee door! Volgende week spelen we uit tegen Artemis, in sporthal de Bongerd in Doetinchem.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina