27-10-2018: Heeten – Artemis’15 (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

DE EERSTE OVERWINNING IS EEN FEIT!!

Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Sani4All/Artemis’15 op het programma. Er zaten erg veel supporters op de tribune. We waren vastbesloten om twee punten te pakken en door die volle tribune werd dit gevoel nog sterker.

We lieten direct onze wil om te winnen zien. We stonden meteen erg sterk in de verdediging! In de aanval vonden niet alle ballen het doel, maar we wisten steeds een voorsprong te houden. We hadden het in onze verdediging voornamelijk lastig met de afstandschoten van een van hun opbouwers. Gelukkig wisten we in de flow te blijven en gingen we met een goed gevoel en 11-6 de rust in.

De tweede helft begonnen we sterk! We wisten deze week de flow van de eerste helft vast te houden en zo stonden we zowel in de verdediging als in de aanval echt als een team. Dit voelde goed en zo kregen we ook de mogelijkheid om mooie acties te laten zien. Veel ballen via de cirkel en aanvallen op tempo. Daarnaast stond de verdediging dus goed, maar zonder de acties van Esmee hadden we het aantal tegendoelpunten zeker niet op 14 kunnen houden.

We hebben onze voorsprong deze week gelukkig tot het einde vast kunnen houden en dat betekent dat de eerste volle punten binnen zijn! 💚 De eindstand was 25-14.

3 november spelen we om 19.00 uur tegen SDOL in Luttenberg. We hopen dan de twee punten weer binnen te slepen 💪🏼. Hopelijk tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina