27-10-2018: Lettele – TVO (hoofdklasse)

Bron: www.hvlettele.nl

Na het verlies tegen Pacelli, een paar weken terug, hadden wij wat recht te zetten tegenover het publiek, maar ook tegenover onszelf. Bij Wesepe op bezoek hebben wij ons goed herpakt en kenden wij weinig moeite. Wij gingen met twee punten op zak huiswaarts.

Dit weekend was TVO uit Beckum de tegenstander. Voor ons een onbekende tegenstander. In de aanval wilden wij graag ons snelle spel spelen, in de dekking organiseren. De eerste tien minuten kostte het ons alleen nog moeite. De dekking stond prima, maar de aanval was nog te gehaast. Tot 4-4 kon TVO ons bijblijven. Via 5-4 door Marjolein liepen wij uit naar 11-4. We kwamen wat meer in ons snelle spel. De beide keepers stonden op scherp, het lukte TVO dan ook om slechts zeven keer het net te treffen in de eerste helft. Vrije kansen en penalty’s werden door onze keepsters gekeerd. Via mooie combinaties en afstandsschoten liepen onze doelpunten op. Via o.a. Yara, Bianca, Anouk en Marjolein konden we met 18-7 de rust in.

Na de rust werd er wat gas bij gegeven en stond het na 8 minuten 24-9. Het zakte na die tijd even in. TVO wist in een korte tijd het net een aantal keer te vinden, maar wij scoorden zelf ook nog steeds. De wedstrijd kwam voor ons dan ook verder niet in gevaar. Tot ongeveer halverwege de tweede helft lukte het TVO nog om te scoren, in het laatste kwartier scoorden zij slechts twee doelpunten. Ciska stond scherp op de penalty’s, waardoor het TVO zelfs niet via het verkrijgen van een penalty lukte om te scoren. Bij een stand van 35-18, waarbij Bianca nog even de bal in een hoekje legde, werd er afgefloten, hebben wij het publiek kunnen trakteren op een goede wedstrijd en zijn er weer twee punten binnen gehaald.

Naomi – Ciska – Bianca 8 – Milou 5 – Ilse 4 – Yara 5 – Jolien 2 – Marjolein 5 – Anouk O 5 – Anouk S 1 – Inge

Ciska van Vessem

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina