Woudstra kijkt uit naar nieuw seizoen met Schalkhaar

Willem Woudstra heeft zijn contract bij de handbalsters van Schalkhaar verlengd. Volgend jaar gaat hij zijn derde seizoen in als hoofdtrainer bij de tweedeklasser.

Woudstra, die zelf in Schalkhaar woont, kijkt uit naar het moment dat er weer gehandbald kan worden. “Ik wil graag verder met dames 1 en de meiden willen dat ook. We gaan het doen en hopelijk kunnen we straks weer trainen en spelen. Ik mis de trainingen, de wedstrijden, de spanning, de gezelligheid. Ik mis de meiden, ik mis de dingen buiten de handbal om met iedereen. Ik zie er ontzettend naar uit om met jullie weer te trainen, spelen, discussies te voeren en ook weer een drankje te doen. Het wordt leuk, we hebben een grote selectie en iedereen zal moeten knokken voor een plek in dames 1. Ik heb er zin in en hopelijk straks het publiek ook. Kortom, we gaan door.”

In mei 2019 ondertekende Woudstra zijn eerste overeenkomst bij Schalkhaar. Enkele maanden eerder verzorgde hij er al wekelijks een trainingsavond, nadat de ploeg plotseling zonder trainer kwam te zitten.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop ‘m hier! Het WK-shirt 2021!

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina