Hollander, Woudstra en Van Breukelen helpen Schalkhaar

Met Hetty Hollander, Willem Woudstra en Roos van Breukelen heeft Schalkhaar een mooie, tijdelijke oplossing gevonden voor het trainers- en coachingsprobleem dat ontstond na het vroegtijdige vertrek van trainer en coach John Holleboom.

Hetty Hollander is een oude bekende van de dames van Schalkhaar. Al eerder zat zij bij de tweedeklasser op de bank. De rest van het seizoen zal Hollander het coachen voor haar rekening nemen.

De trainingen worden op de dinsdag verzorgd door Willem Woudstra; op vrijdag staat Roos van Breukelen voor de groep. Woudstra combineert dit met zijn werkzaamheden als trainer en coach van Lettele 2. Roos van Breukelen is dragende speelster van hoofdklasser Overwetering. Voorheen speelde ze voor Kwiek en E&O. Ook maakte ze deel uit van Jong Oranje. Als trainster heeft ze ervaring bij onder meer de handbalschool in Raalte.

Voor beide trainers is het werk bij Schalkhaar op loopafstand van hun huis. Woudstra woont in Schalkhaar; Van Breukelen in Deventer om de hoek van sporthal Keizerslanden waar Schalkhaar op vrijdag traint.

Foto: topschutter Roos van Breukelen van Overwetering traint op de vrijdagavonden de selectie van Schalkhaar, bron: Overwetering/Frank Eilander

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina