Wolterink en Burgers verlengen bij HHZD, Biemans nieuw in Heino

Freddy Wolterink en Diane Burgers (foto) zijn ook in het nieuwe seizoen de trainers van het eerste team van HHZD. Daarnaast komt André Biemans naar Heino om de jeugdteams te trainen. Eppie Bannink gaat aan de slag bij de D- en E-jeugd.

“Freddy en Diane hebben bewezen dat ze de juiste keuze zijn voor dames 1”, laat het bestuur van HHZD weten. “Onder hun leiding heeft het team uitstekende prestaties geleverd en een sterke positie opgebouwd in de competitie.” HHZD is al jaren een vaste waarde in de eerste klasse en eindigde het afgelopen seizoen op de zevende plek.

André Biemans was afgelopen jaar hoofdtrainer van hoofdklasser Zwolle, maar besloot daar zijn contract niet te verlengen. Hij gaat komend seizoen de jeugdteams in Heino trainen. HHZD: “Zijn ervaring en passie voor het ontwikkelen van jong talent maken hem de ideale kandidaat om de jeugdteams naar nieuwe hoogten te leiden. Zijn expertise en enthousiasme zullen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de jeugdspelers. We zijn ervan overtuigd dat André de nodige vaardigheden en begeleiding biedt om het beste uit de jeugdteams te halen en ze voor te bereiden op een succesvolle handbaltoekomst.”

Eppie Bannink heeft, net als Wolterink en Burgers, zijn overeenkomst met HHZD verlengd. Hij gaat zich aankomend seizoen inzetten bij de D- en E-jeugd. “Met de contractverlenging van Freddy en Diane bij dames 1, de aanstelling van André als trainer van de jeugdteams en het aanblijven van Eppie zetten we een belangrijke stap in de toekomst van onze vereniging”, besluit HHZD.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina