Witte rook in Bathmen en Wesepe: beide clubs gaan door met huidige trainers

ABS en Wesepe hoeven niet op zoek naar een trainer voor het nieuwe seizoen. Anja Lubbers (ABS) en Janek Wyrwich (Wesepe) blijven beiden nog minimaal een seizoen bij hun huidige club.

De Heetense Lubbers gaat op voor haar vijfde seizoen bij ABS. Daar hoefden beide partijen niet lang over na te denken. “Na een gesprek met voorzitter Gertie Klein Hegeman en Wilma Meijerhof namens de technische commissie konden de handen al gauw worden geschud”, laat de club weten. “Voorafgaand aan dat gesprek werd er met de damesselectie gesproken. Daar was geen enkele twijfel en ook na vier seizoenen wil de groep graag met de trainster door. Zoals op de foto te zien wordt Anja Lubbers door de Bathmense selectie op handen gedragen.

Lubbers is aan het begin van het seizoen 2020-2021 begonnen bij ABS. “De eerste twee seizoenen verliepen natuurlijk anders dan normaal vanwege corona”, vertelt de trainster daarover. “Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin bij de club. We hebben een leuke en fanatieke groep meiden. Daarnaast heerst er een gezellige en goede sfeer, het is een echte dorpsclub, dat merk je aan alles. Van beide kanten klikt het goed en ik kijk er met veel plezier naar uit om ook volgend seizoen hier trainster te zijn.”

ABS staat op de derde plek in de eerste klasse. De achterstand op koploper Kwiek 3 bedraagt zes punten. In de tweede helft van het seizoen hopen de Bathmensen die achterstand te verkleinen en mee te blijven doen in de top. Komende zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma. In Bathmen komt CVO, de huidige nummer zeven, op bezoek.

Wyrwich blijft bij Wesepe

Ook in Wesepe is er witte rook. Janek Wyrwich maakte daar deze week bekend nog graag een jaar bij de tweedeklasser door te gaan. Hij ziet voldoende potentie in de club en is, zoals hij zelf zegt, pas net begonnen. De trainer uit Rijssen is bij Wesepe bezig aan zijn eerste sezioen. Hiervoor was hij vier jaar lang trainer en coach bij Holten.

Wesepe staat op plek drie in de tweede klasse, met vier punten achterstand op koploper Achilles. Komende zaterdag speelt de ploeg een thuiswedstrijd tegen Zwolle 2, de nummer acht van de ranglijst.

Foto: ABS-trainster Anja Lubbers wordt op handen gedragen door haar team

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina