Haarle vindt in Suzan ten Have nieuwe hoofdtrainer

Suzan ten Have wordt met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Haarle. Bij de eersteklasser gaat ze zowel dames 1 als 2 trainen en coacht ze de hoofdmacht tijdens de wedstrijden.

Het wordt voor Ten Have de eerste klus bij een seniorenteam. De Nieuw Heetense heeft zelf actief gehandbald, maar richt zich sinds enkele jaren volledig op het geven van trainingen. Al jaren traint ze de jeugd in haar woonplaats en sinds twee jaar verzorgt ze daarnasst bij Haarle technische trainingen aan de D- en E-jeugd. Ook is ze als trainster werkzaam voor de Handbalschool Salland, waar ze ook een bestuursfunctie vervult.

Ten Have volgt bij Haarle Willem Woudstra op die anderhalve maand geleden abrupt vertrok. Zijn vertrek wordt de rest van dit seizoen door eigen mensen van de club opgelost. Haarle bezet op dit moment de negende plek in de eerste klasse en speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen HHZD.

Foto via HandbalschoolSalland.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

One Reply to “Haarle vindt in Suzan ten Have nieuwe hoofdtrainer”

  1. Willem

    Ik had graag het seizoen afgemaakt met deze fantastische meiden, maar door een niet te oplossen probleem, ik wilde graag een speelster van dames 2 naar dames 1 halen, wat niet werd geaccepteerd door de TC had ik besloten om per direct te stoppen.
    Ik heb een mooie tijd bij Haarle gehad en hoop dat ze dit seizoen laten zien waar ze horen te staan in de competitie en weet zeker dat ze het komende seizoen gaan strijden om het kampioenschap.
    Succes verder samen met de nieuwe trainer en ga ervoor.
    Bedankt dat ik bij jullie mijn handbal plezier heb terug gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina