Wie staan er straks in de bekerfinale?

De strijd om de regionale beker nadert zijn ontknoping. Vanavond wordt bij de dames de eerste halve finale gespeeld, donderdag volgt de tweede. Ook de heren van Heeten spelen vanavond hun halve finale.

In Vaassen nemen de handbalsters van HHZD het op tegen de huidige bekerhouder CVO. HHZD rekende in de kwartfinale overtuigend af met Nieuw Heeten: 25-17. Ook CVO boekte een imponerende overwinning. Het dit weekend naar de hoofdklasse gepromoveerde Broekland werd met 22-17 opzij gezet.

In de andere halve finale ontvangt Heeten donderdag in eigen huis competitiegenoot LHC. In de kwartfinale was Heeten, voor de derde keer dit seizoen, te sterk voor Haarle: 23-27. LHC hoefde zich nauwelijks in te spannen. Grol vormde geen partij voor de ploeg van Linda IJsseldijk: 29-15.

De heren van Heeten bereikten na een eenvoudige 25-18 zege op UGHV 2 de halve finale. Daarin treffen ze in Enschede Cabezota, de ploeg die in de competitie net een plekje hoger eindigde dan Heeten. In onderlinge confrontaties staat het gelijk: een keer wist Heeten te winnen (27-29), de andere wedstrijd was voor de tukkers (22-28).

Dinsdag 4 juni 2019
19.45 uur: Cabezota HS1 – Heeten HS1
20.00 uur: CVO DS1 – HHZD DS1

Donderdag 6 juni 2019
20.00 uur: Heeten DS1 – LHC DS1

Foto: Heeten (groen) en LHC troffen elkaar dit seizoen al twee keer eerder, bron: www.hvlhc.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina