Weer geen wedstrijd voor Dalfsen

Het geduld van eersteklasser Dalfsen wordt flink op de proef gesteld. De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen ging vorige week niet door, omdat er bij tegenstander Haarle een coronaverdenking was. Ook de wedstrijd van komend weekend – Nieuw Heeten zou zaterdag op bezoek komen in de Trefkoele – is afgelast. Nu is er binnen Dalfsen zelf een coronabesmetting geconstateerd.

De Dalfser selectie van nieuwe trainer Gert Wessels zit dus opnieuw in de wachtkamer. En dat terwijl de voorbereiding zo vlekkeloos verliep. Met overtuigende zeges op onder meer hoofdklassers Wesepe, Heeten en Langeveen kijkt de Dalfser ploeg al enkele weken reikhalzend uit naar de competitiestart. HHZD lijkt nu op zondag 11 oktober de eerste tegenstander te worden.

Nieuw Heeten kwam vorige week wel in actie en won verrassend ruim van CVO (29-20). Volgende week speelt Nieuw Heeten thuis tegen Havana.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina