ABS blijft na crisisoverleg nog tien dagen thuis

De handbalsters van ABS staan in ieder geval tot en met zondag 11 oktober niet op het veld. Het bestuur van de Bathmense omnivereniging heeft, na crisisoverleg met onder meer de burgemeester en de GGD, besloten alle wedstrijden en trainingen van alle afdelingen van de club tot en met die datum af te gelasten.

De reden daarvan is de grote toename van het aantal coronabesmettingen in het Deventer dorp. Nog steeds blijven de meldingen oplopen. “Daarom heeft er een crisisoverleg plaatsgevonden met de burgemeester, de veiligheidscoördinator, de GGD, buurtwerkmedewerkster, communicatiemedewerkster van de gemeente Deventer, directeur van het Dijkhuis en het algemeen bestuur van ABS,” laat ABS via diverse uitingen weten. “Met elkaar hebben wij de conclusie getrokken dat wij ervoor moeten zorgen dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven en zeker niet in groepen bij elkaar komen.”

De afgelastingen gelden voor zowel de senioren als de jeugd van ABS. Ook vergaderingen en overleggen vinden in de genoemde periode niet plaats, met uitzondering van online samenkomsten.

ABS moest de openingswedstrijd als promovendus in de eerste klasse tegen DHV al annuleren. Nu gaan het thuisduel tegen Stormvogels (4 oktober) en de uitwedstrijd tegen Grol (10 oktober) dus ook niet door. De eerstvolgende wedstrijd volgens de reguliere planning is voor ABS op zondag 25 oktober thuis tegen WHC 2.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina