Voorwaarts en Kwiek 2 op jacht naar de eerste punten

De eerste speelronde in de eerste divisie heeft Voorwaarts (foto) en Kwiek 2 geen punten opgeleverd. Beide ploegen moesten in hun openingsduel een nederlaag slikken. Komende zaterdag mogen ze opnieuw proberen de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Kwiek 2 ging afgelopen zondag nipt onderuit. Quintus 2 was in Kwintsheul met 25-23 te sterk voor de formatie van trainster Jildou Dijkstra. Komende zaterdag ontvangen de Raaltenaren Foreholte uit Voorhout. Die ploeg wist vorige week net wel te winnen: de Tukkers werd met 26-25 verslagen.

Voorwaarts neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Quintus 2. Tegen E&O kon Voorwaarts vorige week veertig minuten goed meekomen, maar een overwinning zat er geen moment in. Een 29-22 nederlaag was het resultaat.

Lees ook: wedstrijdverslag E&O – Voorwaarts

Eredivisie

In de eredivisie staat Kwiek 1 op twee uit twee. Afgelopen week werd VZV in een bloedstollende slotfase met 35-36 verslagen, een week eerder was SEW met 27-32 nog te sterk voor de Raaltenaren. Komende zaterdag speelt Kwiek thuis tegen VELO, dat net als Kwiek eenmaal won (eveneens met één punt verschil van VZV) en eenmaal verloor.

Zaterdag 17 september 2022
19.00 uur: Kwiek – VELO
20.00 uur: Voorwaarts – Quintus 2
20.45 uur: Kwiek 2 – Foreholte

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina